IT PROFF

Professional IT alal, võiks omada vastavat haridust, olla hea suhtleja ja olla pühendunud oma alale. Peaks teadma oma väärtust ja oskama hinnata ka teisi enda ümber, kuna tänapäeval on palju tiimitööd IT valdkonnas. Kindlasti tuleb kasuks, kui sulle väga meeldib oma valdkond ja suudad sellest ka huvituda vabal ajal, kasvõi enda lõbuks projektide tegemist vabamal platvormil, annab kogemusi ja ka jääb mingisugune lõbus osa alles, et ei kurnaks end ära ja ei lõppeks teekond läbipõlemisega.
IT proff võiks olla hea väljendusokusega ja suutma ka teisi parandada ja õpetada. Vormistus, oma töös, peaks olema heal tasemel, mis näitab ka tema võimet, näha kuidas teised peaksid aru saama ja oskama lugeda tema tööd. Mõistma mida soovivad teised temalt ja suutma näha asju erinevate nurkade alt, on olukordi, kus klient räägib ühest asjast, kuid tegelt soovib teist, selles olukorras peaks oskama küsida ja täpsustada, et saada võimalikult lähedale tegelikusele ning rahuldada kliendi soov.
IT proffi saab kirjeldada mitmel viisil, ja seda iga inimene natuke erinevalt. Minu pilt sellest on hetkel võib olla veel veidi hägune, kuid kindlasti paraneb see ajaga.

HACKERMAN - YouTube

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started