looming, mida ei saatnud edu.

“Hangouts on Air”

Üks mitmest google loomingutest, mida ei saatnud lõpuks edu. Hangouts on Air oli omamoodi, sest teist sellist, mis laseks teha näiteks podcasti, kuhu saaks mitu inimest kaasata ja live ülekande teha. Asi sai alguse Google+’is ja kolis sealt edasi youtube’sse aastal 2016.
Nagu enne mainitud, siis selle kadumisel polnud teist samalaadset ja samal tasemel lahendust, mis oleks pakkunud samu võimalusi.

“ORKUT”

See the source image

Orkut loodi aastal 2004. google töötaja poolt nimega Orkut Büyükköten. Orkut oli sarnane tänapäeval kasutuses oleva facebookiga, kuid orkuti eluiga oli vaid 10 aastat.
Orkutil oli juba omal ajal mitmeid konkurente peale facebooki näiteks veel Myspace.
Saatuslikuks sai Orkutile ilmselt teiste suhtluskanalite areng, kus Orkuti enda areng jättis soovida, näiteks on välja toodud 10 põhjust saidil siin.
1. “like” nupp: Oli kerge viis anda teada kui miski meeldis sulle, see oli puudu Orkutil kuid on olemas Facebookil, mis on ka väga populaarne.

2. Uudiste voog: Orkutil puudus ka uudiste voog, mis on Facebookil olemas ja annab aktiivselt uut infot arvestades mida oled varasemalt jälginud.

3. Visuaalne pool: Visuaalselt on Facebook samuti ületanud Orkuti.

“PEBBLE WATCH”

See the source image

loodud aastal 2013 oli Pebble esimesi, kes hakkas tootma mingit versiooni nutikelladest. See kell oli ühilduv Android ja iOS seadmetega, et näha teadaandeid ja sõnumeid. App Store jagas ka paljusid ühilduvaid appe nagu näiteks ESPN, Uber, Runekeeper ja GoPro.
Eluaja jooksul suudeti anda välja ka teise versiooni, mis oli Pebble Steel ja see toodi esile 2014 aastal, kell oli peenikesem, metallist nuppudega ja Corning gorilla klaasiga mis oli tugevam.
2015 aastal tuli ka välja Pebble Time ja Pebble Time Steel ning peale seda varsti aastal 2016 teatati, et firma sulgetakse ja kellasid enam ei toodeta. Pebble tehnoloogia ostis ära Fitbit.

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started